The Greatest Guide To بیماری پروانه ای با
The Greatest Guide To بیماری پروانه ای با
Blog Article
علائم بیماری پروانه ای چیست؟ (علائم بیماری پروانه ای در نوزادان و کودکان)
تاکنون به این موضوع فکر کردهاید که اگر امروز از مسیر دیگری به سمت محل کار خود بروید، ممکن است تغییر نسبتا بزرگی در دنیا ایجاد کنید؟ یا این که یک اتفاق جزئی، مانند ترافیک، پیچخوردن پا یا ده دقیقه تاخیر، میتواند تاثیرات شگرفی در زندگی شما و دیگران بگذارد؟ تئوری اثر پروانهای بر این موضوع دلالت میکند.
با توجه به اینکه مادر، فرزند را شیر می دهد؛ بهتره مادر، رژیم غذایی مناسبی داشته باشد و از خوردن غذاهای نفاخ پرهیز کند. سعی کنید بعد از هر وعده غذایی عرق نعنا مصرف کنید
سوراخ کردن تاولهای جدید: با انجام این کار مانع گسترش تاولها خواهید شد، جهت این کار از یک سوزن استریل استفاده کنید و در دو نقطه از تاولهای جدید ایجاد سوراخ نمایید، اما از دستکاری آن و برداشتن پوست اضافهی تاول با دست خودداری نمایید تا لایه زیرین پوست محافظت شود.
بیماری پروانهای ساده شایعترین نوع بیماری است که در آن لایهی بیرونی پوست درگیر میشود.
این رایج ترین شکل آن است. مشکل در لایه بیرونی پوست رشد می کند و عمدتاً کف دست ها و پاها را آلوده می کند. تاول ها معمولاً بدون زخم التیام پیدا می کنند.
در صورتی که تغییرات نوع زندگی و مراقبت در خانه، نشانههای بیماری پروانهای را کنترل ننماید، درمانهای موجود ممکن است شامل جراحی توانبخشی و دارو باشند این عارضه معمولاً با وجود رسیدگیهای درمانی، پیشرفت داشته و نیز موجب عوارض جدی و حتی مرگ گردد.
همچنین میتوان برای تحریک روده، پاهای نوزاد details را با ملایمت با حرکت دوچرخه تکان یا شکماش را با دقت ماساژ دهیم.
خانواده ها با سابقه بیماری پروانه ای می توانند آزمایش قبل از تولد و مشاوره ژنتیکی را در نظر بگیرند.
بزرگسالان و نوجوانان مبتلا به انواع ویژهای از بیماری پروانهای، در معرض ابتلا به یک نوع سرطان پوست به نام کارسینوم سلول سنگ فرشی میباشند.
در ادامه روشهای درمانی این بیماری را بیشتر توضیح خواهیم داد:
محیط خانه را خنک نگه دارید: دستگاه تنظیم کننده دمای خانه را به گونهای تنظیم کنید که دمای خانه ثابت و خنک باقی بماند.
گشاد کردن مری از طریق عمل جراحی میتواند این مشکل را تا حدودی حل نماید و حرکت غذا از دهان به معده را آسان سازد. خطرات این عمل شامل سوراخ شدن مری میباشد.
کار با یک متخصص توانبخشی (فیزیوتراپ، کاردرمان) میتواند به کاهش محدودیتهای حرکتی ناشی از زخم و عوارض بیماری کمک کند.